Welkom! Wij voorzien u graag van een passend wijnadvies voor
uw diner. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u graag
onderstaand schema zo compleet mogelijk in te vullen. U ontvangt binnen 2 à 3
werkdagen een vrijblijvend wijnadvies per e-mail.
Uiteraard kunt u ons ook per e-mail benaderen voor een persoonlijk wijn-spijsadvies via: verkoop@okhuysen.nl. Wij kijken er naar uit u te mogen helpen!
Door Femke Pruis, 8 april 2024
Pak de agenda’s er maar bij, want voor 26 en 27 mei staat er weer een bijzondere wijnproeverij op de planning. Dan komen er namelijk veertig van Zuid- Afrika’s beste wijnmakers naar Nederland voor de tweede editie van Cape Cru Amsterdam, gehouden in de Zuiderkerk.Deze editie zijn namens Okhuysen Johan Kruger van Kruger Family Wines en Philippe Colin van Topiary daarbij aanwez
Door Femke Pruis, 26 maart 2024
Er zijn van die avonden dat alles klopt. Het eten, de wijnen, het gezelschap en de sfeer, alles klikt dan op magische wijze in elkaar. Precies zo’n perfecte avond beleefden we 25 maart tijdens het ‘Boergondische’ pop-up diner: een unieke samenwerking tussen kookboekenschrijfster Eva Posthuma de Boer, wijnimporteur Okhuysen en het Amsterdamse restaurant Sinck. Eva en het team van O
Door Eva Posthuma de Boer, 29 februari 2024
Dit verfijnde maar eenvoudige mosselgerechtje komt oorspronkelijk uit de Bretagne, om precies te zijn uit het plaatsje Lorient. Vandaar het tintje van oosterse specerijen.Ingrediënten (voor 4 personen):mespunt saffraandraadjes2 kg mosselen2 sjalotjes3 eetl. milde olijfolie300 ml droge witte wijn1/2 theel. cayennepeper50 g boter2 teentjes knoflook, gerasptzout en peper4 eetl. bloem100 ml slagroom1
Door je persoonlijke gegevens te verwijderen wordt de toegang tot je account verwijderd. Hierdoor kan je niet meer bij je bestelgeschiedenis en andere gegevens.