Cadeau als dank

Omdat wij u willen bedanken voor het afgelopen jaar krijgt u bij een bestelling van ten minste € 175,00 uit de kersteditie Vinée Vineuse het boek 'Monsieur Louis' cadeau (t.w.v. € 19,95)! Bestelt u voor € 275 of meer? Dan krijgt u van ons naast het boek, ook nog ook nog één fles 2016 Chant des Vignes van Domaine Cauhapé (Finalist Proefschrift Wijnconcours) en één fles 2015 Initiale rouge van Alain Jougla cadeau (t.w.v. € 41,65).

2016 Chant des Vignes - Jurançon sec, Domaine Cauhapé
De gros-mansengdruiven geven frisse tonen van citrusfruit, mango, lentebloesem, witte peper, fijne kruiden en een vleugje venkel. De smaak is goed gestructureerd en bezit sappig rijp wit fruit en sprankelende zuren. De zuivere en frisse finale houdt zeer lang aan. Heerlijk bij schelpdieren en visgerechten.

2015 Initiale rouge - Saint-Chinian, Domaine des Jougla 
Een verrukkelijke assemblage van syrah, grenache, carignan en mourvèdre, die apart werden geoogst en gevinifieerd en later werden geassembleerd. De geur valt op door zijn bessige rode en zwarte fruit, met een heerlijk kruidig karakter. De smaak is levendig en fris en biedt opnieuw een heerlijke kruidigheid, veel sap en zijdezachte tanninen. Goed te combineren bij charcuterie, gegrild vlees en harde kazen.

Monsieur Louis, op pad met een wijnkoper
In het boek leest u hoe Louis Kat, Oud-directeur Okhuysen, besmet raakte met het wijnvirus en rijdt u met hem door heel Frankrijk en delen van Spanje, op zoek naar de mooiste wijnen voor het assortiment van Okhuysen. Leerzame reizen, waarbij vriendschappen worden gesloten, ontdekkingen worden gedaan, successen en teleurstellingen elkaar afwisselen en de mooiste herinneringen tot stand komen. Over zijn zoektocht, de verslavende romantiek van de wijngaarden, kelders vol vaten en de liefde voor het – naar eigen zeggen – mooiste vak dat er is, gaat zijn boek 'Monsieur Louis' – Op pad met een wijnkoper.
Duur actie: Looptijd tot en met 31 december 2017

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
   
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!