Steun de dames van Terre des Dames

Het zijn bizarre tijden voor iedereen. Ook voor onze producenten, die verplicht zijn om door te gaan met hun werk. “Waarvoor eigenlijk?” is de vraag die ze zich zelf steeds vaker stellen. Maar terwijl de gebottelde flessen steeds langer op het domein blijven staan, is het nu alle hens aan dek in de wijngaard. Wij houden zoveel mogelijk contact met onze leveranciers. Onder hen ook Lidewij van Wilgen (Terre des Dames, Languedoc).

Twee dochters en een man aan het werk in het ziekenhuis 
en zelf volle bak in de wijngaard,
terwijl de kelders op het domein vol liggen met vers gebottelde wijnen
Ook voor Lidewij gaat het werk op haar domein onverminderd door. De natuur trekt zich natuurlijk niets aan van al onze beslommeringen en de wijngaard vraagt momenteel om veel aandacht. Daarnaast moest zij vorige week een heel grote beslissing nemen door haar voorjaars-botteling door te laten gaan. Een grote uitgave aan flessen, kurken, manuren, noem maar op, terwijl bijna alle bestellingen van importeurs en restaurants zijn afgezegd. De dozen staan stil in haar geklimatiseerde opslag.

De nood is hoog en met Okhuysen besloten we Lidewij de helpende hand toe te steken; wij bestelden een paar pallets van haar net gebottelde wijnen, die deze week opgehaald zullen worden op het domein. Lidewij deed nog iets van de prijs af en met Okhuysen doen we hetzelfde. We hopen op deze manier alle liefhebbers van Terre des Dames te plezieren en te verleiden om een of meerdere dozen in te slaan! Onder het mom van: Blijf positief, drink goede wijn, doe jezelf een plezier en steun de dames!
Duur actie: Wij verwachten de wijnen begin april (veilig) bij u te kunnen bezorgen.
€ 14,25
per fles
   
€ 20,95
per fles
   
€ 11,75
per fles
   
€ 11,95
per fles
   
€ 16,50
per fles
   

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!