Voorverkoop Vintage Port

Graag vragen wij uw aandacht voor één van de meest bijzondere voorverkopen bij Okhuysen: Vintage Port van Quinta do Tedo. De kwaliteit van oogstjaar 2017 was exceptioneel goed. De inschrijving op deze bewaarwijnen bij uitstek is open zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot 1 maart 2020.

Waarom deze voorverkoop zo bijzonder is? Naast het feit dat er niet ieder jaar een Vintage wordt gedeclareerd, is dit omdat Do Tedo een prachtig terroir bezit, waar het team van Vincent Bouchard het meest mogelijke uithaalt. Vele uren intensief handwerk komen er jaarlijks aan te pas, zonder de voeten te vergeten; want hier worden de druiven nog geheel traditioneel met de voeten getreden!

Quinta do Tedo heeft een Single Quinta-classificatie, dat wil zeggen dat de druiven voor 100% afkomstig zijn van eigen wijngaarden. Daarnaast zijn alle vijf de percelen van de Quinta ‘klasse A’-wijngaarden. Deze classificatie is de hoogste die door het officiële ‘Instituto do Vinho do Porto’ aan een wijngaard gegeven kan worden. Te vergelijken met een grand-cru-status in bijvoorbeeld de Bourgogne.
Duur actie: zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot 1 maart 2020
Quinta do Tedo (Voorverkoop)
€ 56,50
per fles bij een afname van 6
€ 75,00 per fles
   
Quinta do Tedo (Voorverkoop)
€ 79,90
per fles bij een afname van 6
€ 107,50 per fles
   

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!