Voorverkoop Rhône 2016 & 2017

Een van de hoogtepunten van het ‘wijnjaar’ is het primeuraanbod van ons assortiment Rhônewijnen. Dankzij een halve eeuw van intensief reizen, proeven en contacten opbouwen en onderhouden, werken wij met een groot aantal van de mooiste domeinen in dit uitgestrekte gebied. Topdomeinen als Chave (Hermitage), Clape (Cornas), Rostaing (Côte-Rôtie), Perret (Condrieu), Gripa (Saint-Joseph), Graillot (Crozes-Hermitage), Raspail-Ay en Pesquier (Gigondas), Oratoire Saint-Martin (Cairanne), Escaravailles (Rasteau) en Chante Cigale en La Mordorée (Châteauneuf-du-Pape), die wij met grote trots vertegenwoordigen in Nederland!

Het topjaar 2015 krijgt in de Rhône een groots vervolg met een uitmuntende kwaliteit in 2016! En ook 2017 ziet er veelbelovend uit. Producenten als Rostaing en Graillot hebben zelfs een duidelijke voorkeur voor hun wijnen van 2016, omdat dit oogstjaar net wat minder wordt gedomineerd door de zon en er daardoor meer ruimte is voor het terroir om zich te laten gelden. De topterroirs zijn in 2016 dan ook echt exceptioneel te noemen!

Is er dan geen keerzijde? Jawel, de productie in 2016 (maar ook in 2017) is helaas klein. In sommige gevallen zelfs erg klein. Gezien de verwachte grote vraag verdient het dan ook aanbeveling snel te reageren. Bestellingen zullen behandeld worden op volgorde van binnenkomst. Een snelle bestelling uit deze voorverkoop verzekert u niet alleen van het bezit van deze schaarse en moeilijk verkrijgbare wijnen, u profiteert ook nog eens van een eenmalig zeer laag voorverkooptarief.
Duur actie: zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot 31 december 2018

Lees meer over deze actie in de folder: download pdf.
Domaine des Escaravailles
€ 13,50
per fles
   
Domaine du Pesquier
€ 18,25
per fles bij een afname van 6
€ 18,95 per fles   (Normaal: € 20.50)
   

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
   
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!