21 maart 2020
Op zaterdag 21 maart organiseren wij weer een gezellige Table d'Hôte in onze wijnkelders aan de Gierstraat. Tijdens onze Table d’Hôte dineert u samen met andere gasten aan lange tafels, in een ongedwongen ambiance. Rick van Veenendaal, chef van Restaurant Brick, zal het smaakvolle voor- en hoofdgerecht bereiden. De KaasKampanje stelt vervolgens een prachtig kaasplateau samen. Bij de koffie of thee krijgt u tot slot een heerlijke bonbon van Chocolaterie Pierre.
Deze avond geeft u ook de mogelijkheid om volop te genieten van fantastische wijnen tegen winkelprijzen die perfect bij de gerechten passen. Er staan extra glazen op tafel zodat u de wijn kunt laten proeven aan uw tafelgenoten. Heeft u aan het einde van de avond nog halfgevulde flessen? Geen probleem, deze kunt u gewoon mee naar huis nemen.
Zaterdag 21 maart
18.15 uur: Aperitief en kiezen van uw wijn(en)
19.15 – 22.00 uur: Table d’Hôte
Gierstraat 34, 2011 GE Haarlem
€ 60,00 per persoon
Door je persoonlijke gegevens te verwijderen wordt de toegang tot je account verwijderd. Hierdoor kan je niet meer bij je bestelgeschiedenis en andere gegevens.