Online thuisproeverij met Casa Marin

27 augustus2020
Na meerdere online proeverijen te hebben georganiseerd vanuit onze kelders in Haarlem, gaan we nu een stapje verder en brengen we de wijnmakers graag bij u thuis! Daartoe organiseren we een online thuisproeverij met de even prachtige als bijzondere wijnen van het Chileense huis Viña Casa Marin in uw glas en live begeleiding vanuit San Antonio in Chili.

Dat de wijnen van María Luz Marin en haar team van ongekende kwaliteit zijn en een voorbeeld voor Chileense wijnmakers, werd maar weer eens bevestigd toen Robert Parker’s Wine Advocate eerder dit jaar de hele range wijnen met 90 punten en hoger scoorde!

De online thuisproeverij vindt plaats op donderdag 27 augustus om 20.00 uur. Félipe en Jamie – zoon en schoondochter van María Luz – zullen live vanuit Chili, samen met Xavier Kat vanuit Haarlem,  de proeverij gaan begeleiden. Een proeverij die u niet wilt missen!

Ontdek de wijnen van Casa Marin:
  • De thuisproeverij is voor 2 personen en bedraagt €34,50 per pakket.
  • In dit pakket zitten 6 proefflesjes die u uiterlijk 2 dagen voor aanvang van de proeverij gratis thuisbezorgd krijgt. (Flesjes thuis koel zetten.)
  • Via de e-mail ontvangt u de link om toegang te krijgen tot de livestream. U kunt tijdens de proeverij via de chatfuntie vragen stellen.

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!