Themaproeverij Druivenfeest (Vol)

15 september2017
Op vrijdagavond 15 september zetten we de druif in het zonnetje tijdens een waar ‘Druivenfeest’! Tijdens deze themaproeverij gaan we in op verschillende druivenrassen, klassieke en bijzondere ‘matches’ tussen druivenrassen, herkomstgebieden en vinificatie.

We ontvangen u met een heerlijk glas lustrumbubbels en nemen u daarna mee naar onze sfeervolle wijnkelders in de Gierstraat. Aan de hand van vier thema’s proeft u steeds twee verschillende wijnen. Zo ontdekt u bijzondere autochtone druivenrassen en proeft u wat vinificatie kan doen met de ‘natuurlijke eigenschappen’ van de druif. Een proeffeest voor de beginnende en voor de getrainde proever, een echte wijnontdekkingsreis! 

Praktische informatie

Gierstraat 34, 2011 GE Haarlem
De inloop van deze feestelijke avond start om half 8 met een glas mousserende wijn.
De Themaproeverij 'Druivenfeest' heeft plaats van 20:00 tot ca. 21:30 uur.
Wij vragen een bijdrage van € 19,50 per persoon, dit is inclusief een glas heerlijke bubbels, een proeverij van acht wijnen, veel informatie en enkele kleine hapjes.

Reserveren 
Wegens de overweldigende hoeveelheid aanmeldingen is reserveren voor deze themaproeverij helaas niet meer mogelijk. Wel kunt u zich op onze wachtlijst laten plaatsen door een e-mail te sturen naar vineus@okhuysen.nl. Wij nemen dan contact met u op, als er een plekje beschikbaar komt. 

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
   
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!