Montlobre Pétanque

22 juni2018
Het is inmiddels een goede traditie geworden om eens per jaar met Montlobreliefhebbers, medewerkers van Okhuysen en de wijnmakers van Montlobre bij elkaar te komen voor een gezellige Franse avond vol pétanque, chansons en natuurlijk Montlobrewijnen. Sluit u dit jaar ook (weer) aan en strijdt u mee naar de felbegeerde Montlobre Wisselbokaal?

Wij ontvangen u (en uw team van in totaal drie personen) graag op vrijdag 22 juni om 15.00 uur bij Bernie's Beach Club in Zandvoort aan Zee. Onder het genot van Franse chansons starten we daar vanaf 15.30 uur met de pétanque competitie. Neem indien mogelijk uw eigen materialen mee.

Ieder team bestaat uit drie spelers. U kunt zich met een team of alleen inschrijven, wij zorgen indien nodig voor versterking vanuit Okhuysen of Montlobre. Na de competitie zullen we gezamenlijk aan lange tafels gaan genieten van een culinaire BBQ bereid door Leon Mazairac (eerder chef van Restaurant Het Podium in Utrecht) en het kundige team van Bernie's.

Montlobre Open - Vrijdag 22 juni 2018
Bernie's Beach Club Boulevard
Barnaart 65 2041 JA, Zandvoort
Ontvangst: 15.00 uur
Wedstrijden: 15.30 -18.00 uur
Start diner: 18.15 uur
Beoogde eindtijd: 21.00 uur 
Wij vragen een bijdrage van € 60,00 per persoon. Dit is inclusief aperitief, mezzes, een culinaire BBQ, wijnen van Montlobre, water en koffie/ thee.

U kunt hier uw plekje reserveren.


Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
   
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!