Proeven tussen de Stellingen

13 en 14 oktober2017
Op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober a.s. is het weer tijd voor het ‘Proeven tussen de Stellingen’. Niet alleen de vinologen van Okhuysen informeren u bij de proeftafels over de wijnen. Ook vele wijnmakers verlaten even hun domein om hun wijnen persoonlijk aan u toe te lichten. Tijdens de proeverij presenteren we maar liefst 187 wijnen, die perfect passen bij het komende seizoen. Daarmee is deze proeverij dé gelegenheid om nieuwe wijnen te ontdekken, nieuwe oogstjaren te proeven en uw seizoensinkopen te doen, met 10% extra factuurkorting en bovendien met een greep uit de Tombola. Misschien gaat u wel naar huis met een fles Pétrus!

Proeftijd en Proefformulier
Vrijdag 13 oktober - van 12:00 uur tot 19:30 uur (entree tot 18:30 uur) - Küppersweg 19 te Haarlem
Zaterdag 14 oktober - van 10:30 uur tot 17:00 uur (entree tot 16:00 uur) - Küppersweg 19 te Haarlem
Bekijk hier alvast het Proefformulier

Producenten
De volgende domeinen zullen aanwezig zijn tijdens Proeven tussen de Stellingen:
Veuve A. Devaux, Domaine Luneau-Papin, Château d’Epiré, Domaine de l'Oratoire Saint-Martin, Mas des Dames, Domaine Montlobre, Château Vari, Château de Fontenille, Château Maucamps, Palacio de Bornos, Altavins, Quinta do Tedo, Conti di Buscareto, Tenuta Torre Raone, De Linie en Kruger Family Wines.

'Monsieur Louis, op pad met een wijnkoper'
Wijnkoper Louis Kat reed heel Frankrijk en Spanje door op zoek naar de mooiste wijnen voor het assortiment van Okhuysen. Leerzame reizen, waarbij vriendschappen werden gesloten, ontdekkingen werden gedaan, successen en teleurstellingen elkaar afwisselden en de mooiste herinneringen tot stand kwamen. Wat maakte hij mee? Over zijn zoektocht, de verslavende romantiek van de wijngaarden en kelders vol vaten gaat zijn boek 'Monsieur Louis'. Tijdens de proeverij zal Louis aanwezig zijn om het door u aangeschafte exemplaar te signeren!

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
   
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!