Wijn-spijsavond Cannonball bij Ratatouille* (Vol)

3 oktober2017
Dinsdag 3 oktober organiseren wij een bijzondere wijn-spijsavond met Cannonball bij Restaurant Ratatouille* in Haarlem.

Chef-kok Jozua Jaring van Restaurant Ratatouille (1 Michelinster) in Haarlem zal een fantastisch diner rondom de Californische wijnen van Cannonball bereiden. Ieder gerecht wordt gecombineerd met een van de prachtige wijnen van deze producent. Tijdens het diner zal Yoav Gilat, mede-eigenaar van Cannonball, de wijnen aan u toelichten.

De wijnen van Cannonball zijn de nieuwste aanwinst binnen ons assortiment. Cannonball is een kleinschalig Californisch boutique handelshuis dat staat voor hoge kwaliteit, eerlijke prijzen en vooral voor genieten. De filosofie van de eigenaren Dennis Hill en Yoav Gilat is simpel en refereert aan het innerlijke kind in ons allemaal: soms moet je een grote aanloop nemen, door de lucht suizen, je benen tegen je borst vouwen en met een plons in het water komen. Dát - een bommetje oftewel ‘cannonball’ maken - symboliseert onbezorgd genieten en is hoe je wijn mag beleven. Dit klinkt wellicht minder serieus, maar als het over hun wijnen zelf gaat, zijn de eigenaren dat des te meer. Genieten staat voor hun centraal. Zo ook op 3 oktober! 

Praktische informatie

Ratatouille Food & Wine*: 023-5427270
Spaarne 96, 2011 CL Haarlem
Dinsdag 3 oktober 2017
19:00 uur ontvangst
19:30 uur aanvang diner  
Reserveren voor deze avond is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk.

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
   
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!