Wijn-spijsavond met Lidewij bij Mr. & Mrs.

1 mei2018

Wij zijn verheugd u uit te mogen nodigen voor een bijzondere wijn-spijsavond met wijnmaakster Lidewij van Wilgen van Mas des Dames op dinsdag 1 mei aanstaande bij Restaurant Mr. & Mrs. in Haarlem.

Lidewij van Wilgen behoeft nauwelijks introductie. In 2002 verruilt Lidewij haar comfortabele leven in Haarlem voor een groot en onbekend avontuur; wijn maken in Béziers in de Languedoc! In het boek ‘Het Domein’ vertelt ze over de uitdagingen die op haar pad komen. Maar.. veel geduld, een enorme leergierigheid, talent en een tomeloze energie maken dat Lidewij al snel succes boekt! Haar domein en haar biologisch gecertificeerde wijnen genieten een grote reputatie!

Op 1 mei is Lidewij in Nederland. Mark en Corina van het Haarlemse Restaurant Mr. & Mrs. zullen die avond een heerlijk diner bereiden rondom haar wijnen. Mark is een ervaren chef kok en Corina heeft een grote passie voor wijn. Lidewij zal die wijnen toelichten, waardoor u nog meer van de avond zult genieten! Schuift u aan in het gezellige Restaurant Mr. & Mrs. voor deze heerlijke wijnavond?

Praktische informatie

Dinsdag 1 mei 2018
Restaurant Mr & Mrs
Aanvang: 19:00 uur
Lange Veerstraat 4, 2011 DB Haarlem
€ 65,00 per persoon
Incl. aperitief, viergangendiner, wijnen, water en koffie/ thee.

Reserveren kan rechtstreeks bij het restaurant:
telefonisch via 023-5427270.

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
   
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!