Une année très bourguignonne!

Une année très bourguignonne!

Vanaf donderdag 29 juni gaan wij van start met de voorverkoop Bourgogne oogstjaar 2021. Dit jaar pakken we het iets anders aan dan u misschien van ons gewend bent.


Houd mij op de hoogte!

We gaan u persoonlijk op de hoogte houden van de domeinen en de allocaties die ze ons dit jaar beschikbaar kunnen stellen. We pakken het op deze manier aan omdat het oogstjaar 2021 zo klein is qua volume en tegelijkertijd een grote vraag kent. We schrijven tijdens de campagne daarom alleen de echte liefhebbers van Bourgogne aan. Vanzelfsprekend zit er hier bij Okhuysen een team klaar om u te adviseren en de gewenste wijnen voor u te reserveren.      


Bourgogne 2021: ‘Une année très bourguignonne!’

Een jaar waar wij met veel nieuwsgierigheid naar uitkeken. Een jaar met de nodige uitdagingen, om het maar mild uit te drukken, maar met uiteindelijk geweldige verrassingen en wel degelijk schitterende wijnen! En, zoals altijd in dit soort jaren, maakten de beste producenten ook weer de beste wijnen!Zoals aangegeven is er in 2021 helaas heel weinig wijn gemaakt. We zullen moeten werken met zeer kleine allocaties. Omdat we het belangrijk vinden om tot een eerlijke verdeling van de wijnen te komen, zullen we van veel cuvées simpelweg te weinig hebben om ze per hele dooseenheid aan te bieden. We rekenen hierin op uw begrip.