Wijn & Spijs

Woensdag 14 september 2022, 19.00 uur

1 avond

Woensdag 14 september 2022, 19.00 uur

Wijn & Spijs

Wijn & Spijs
Het combineren van wijn en spijs wordt een steeds groter wordend thema. Met de juiste combinaties kun je van zowel de wijnen als de gerechten nog meer genieten! Tijdens deze cursus geven wij enkele handvatten en adviezen om de mooiste wijn-spijscombinaties te maken.

Indien u zich inschrijft voor onze cursussen, gaat u daarmee akkoord met onze cursusvoorwaarden

Milton Verseput

Milton Verseput

Milton is geen onbekende in Haarlem en omstreken. Hij heeft 18 jaar als sommelier gewerkt in verschillende toprestaurants zoals De Bokkedoorns**, Merlet en Olivijn. Milton is ‘klassiek opgevoed’ zoals hij zelf zegt en dus gaat zijn voorkeur uit naar wijnen uit de Rhône en de Loire, maar hij is ook fervent liefhebber van Zuid-Afrikaanse wijnen.



Nog 2 plekken beschikbaar

Wijn & Spijs

Woensdag 14 september 2022, 19.00 uur

1 avond

In de wijnkelders in de Gierstraat


72 50

per persoon

Inschrijven