Wijncursussen


In verband met de op 14 oktober jl. afgekondigde maatregelen rond Corona hebben wij ons genoodzaakt gezien alle proeverijen en cursussen in onze kelders voorlopig op te schorten. Wel bieden wij online proeverijen op maat aan. Voor meer informatie daarover kunt u contact opnemen met Cente Oostlander via:
cente.oostlander@okhuysen.nl of 023-5312240. Zodra de proeverijen in de kelders weer doorgang mogen vinden, zullen wij dat op onze site vermelden.

----

Onze liefde voor wijn en kennis van wijn, hebben we omgezet in een aantal verschillende wijncursussen op verschillende niveaus: van een avond kennismaken met wijn tot een cursus van acht avonden. U kunt bij ons deelnemen aan één van de volgende vier cursussen:

Wijnproeven: een stoomcursus (1 avond)
Cursus 1 (Wijnvignet - SDEN 1) (2 avonden)
Cursus 2 (Wijnbrevet - SDEN 3) (8 avonden)
Wijn & Spijs (1 avond)

De wijncursussen worden gegeven in de wijnkelders van de winkel van Okhuysen, in de Gierstraat te Haarlem. In deze sfeervolle en authentieke wijnkelders lagen de wijnen tot begin jaren zeventig op vat te rijpen en werden ze er vervolgens gebotteld. Nog altijd worden hier bijzondere wijnen uit onze collectie bewaard.

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!