Mas de Daumas Gassac

Mas de Daumas Gassac

De nieuwe voorverkoop van het mythische Zuid-Franse domein Mas de Daumas Gassac gaat weer van start! Met inmiddels het 44ste oogstjaar waar u zich als trouwe klant op kunt inschrijven.


De wijnen van Mas de Daumas Gassac zijn nog altijd een wereldwijd fenomeen. De wijnen prijken op de wijnkaart van menig sterrenrestaurant, kennen vele liefhebbers en worden geroemd vanwege de uitmuntende kwaliteit en het grote bewaarpotentieel. Wij hebben de ontwikkelingen vanaf het prille begin mogen meemaken als exclusief importeur voor Nederland. Het is heel mooi te zien hoe de zoons van oprichter Aimé Guibert diens visie voortzetten. Het unieke Mas de Daumas Gassac heeft na al die jaren nog niets van zijn glans verloren.


De wijnen waarvoor u zich nu kunt inschrijven zijn 2021 Mas de Daumas Gassac Rouge en 2022 Mas de Daumas Gassac Blanc. Door de wijnen op voorhand te bestellen, geniet u van een zeer royale korting op de flessen die u later ontvangt. Deze wijnen worden nooit voor een lagere prijs dan in deze voorinschrijving aangeboden. Op de volgende pagina leest u de uitgebreide wijninformatie. 


Klik hier voor het oogstverhaal