Montlobre ‘Etiquette Noire’


Met veel plezier informeren wij u dat de inschrijving op de Montlobre ‘Etiquette Noire’ geopend is. Zoals u van ons gewend bent, ontvangt u bij een bestelling van 24 flessen of meer een prachtige magnum (1,5 literfles) Montlobre ‘Etiquette Noire’ van ons cadeau!

Staffelkortingen 2015 Montlobre ‘Etiquette Noire’ 
Prijs bij 24 flessen: € 9,30 per fles + magnum cadeau + franco levering
Prijs bij 18 flessen: € 10,25 per fles
Prijs bij 12 flessen: € 11,25 per fles
Prijs bij  6 flessen: € 12,50 per fles
(normale prijs per fles: € 15,25)

We hebben geluk… Damien Michel heeft speciaal voor ons ook nog enkele flessen ‘Etiquette Blanche’ kunnen bottelen. Deze zullen tezamen met het transport van de Montlobre ‘Etiquette Noire’ eind november in onze magazijnen binnenkomen. U kunt dus al op korte termijn van deze prestigieuze wijnen genieten!

Domaine Montlobre (Voorverkoop)

Een selectie van de allerbeste vaten merlot die ruim zestien maanden op de beste Franse eiken barriques werden vertroeteld.

De kleur is intens, diep donkerrood. Sappig geurend rood fruit in de neus, verfijnde mediterrane specerijen en een elegante hint van het eiken. Rijp rood fruit, een rijke en complexe structuur, fluweelzachte tanninen en een schitterend lange afdronk maakt van deze ‘Etiquette Noire’ wederom een feest! Dit is de crème de la crème van Montlobre.
€ 12,50
per fles bij een afname van 6
€ 15,25 per fles
   
Domaine Montlobre (Voorverkoop)

Deze witte topcuvée is circa acht maanden opgevoed op Franse eiken barriques en gemaakt van 100% chardonnay. De druiven zijn afkomstig van speciaal geselecteerde perceeltjes, gelegen in een koeler microklimaat en in bezit van een kalk- en mineraalrijke bodem.

Schitterend goudgeel van kleur. Complexe neus van tropisch fruit, mineralen en brioche. In de mond een ongekende ‘crispy’ fraicheur en een mondvullend pallet met een Bourgondische weelderigheid. Mooi geconcentreerd, met een vettige structuur. De lange afdronk is prachtig fris.
€ 9,50
per fles bij een afname van 6
€ 14,25 per fles
   

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
   
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!