Service

Bij Okhuysen geldt: snelle levering op afspraak. Bestellen kan online of telefonisch bij één van de vinologen. Zij denken graag met u mee bij het selecteren van de juiste wijn of wijnspijscombinatie.

Leveringen particulier binnen Nederland zijn kosteloos bij een minimale afname van 24 flessen of een minimum factuurwaarde van €140,- per zending. Bezorging in Haarlem en omgeving geschiedt met eigen bezorgdienst. Leveringen in België zijn kosteloos bij een minimale afname van 36 flessen en een minimum factuurwaarde van €350,- per zending. Wij vragen een bijdrage in levering van € 6,95. 

Okhuysen Wijngarantie

Is een wijn kwalitatief niet in orde, dan wordt deze door ons retour genomen en krijgt u desgewenst een creditnota of uw geld terug. Voldoet een wijn om andere redenen niet aan uw verwachting, dan nemen wij de ongeopende flessen van u retour en ontvangt u voor deze retourflessen van ons een creditnota of uw geld terug.

Relatiegeschenken

Wijn is en blijft een van de meest gewaardeerde relatiegeschenken. Niet alleen omdat bijna iedereen van wijn houdt, maar ook omdat wijn een zeer persoonlijk cadeau kan zijn. Wij helpen u graag bij dit welkome geschenk. U kunt ons daarbij precies aangeven wat voor cadeau u zoekt!

Wij kunnen ieder gewenst kistje of doosje wijn samenstellen (van één enkele fles tot wijnen voor een heel bedrijf) en desgewenst kunnen wij hier ook wijngerelateerde cadeaus aan toevoegen of uw wijngeschenk personaliseren met een wenskaart of bedrukte deksel. Kortom: alles is mogelijk! Mail vrijblijvend voor een passend advies naar een van onze wijnadviseurs via: vineus@okhuysen.nl. U kunt ook op deze pagina uw gegevens achterlaten. Dan nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!