Ons team

Xavier Kat - Directeur-eigenaar
Na vijf jaar Bordeaux kwam Xavier in 1999 bij het bedrijf, waar hij sinds 2001 ook directeur-eigenaar is. Met zijn komst werd het bedrijf verder uitgebouwd en geprofessionaliseerd. Xavier is tevens Vice Voorzitter van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren, docent aan de Wijnacademie en maakt deel uit van het bestuur van de International Wine Clubs Association. 
Xavier's huidige favoriet:

Yves van Maren - Manager Operations, Vinoloog
Yves startte na het afronden van de Hoge Hotelschool met een baan in de horeca. Zo kwam hij al snel in contact met Okhuysen, waar hij op de binnendienst aan het werk kon. Tegenwoordig is Yves Manager Operations, betrokken bij de inkoop en lid van het MT.

Brenda ten Brinke - Directie-assistent, Vinoloog
Brenda werkte enkele jaren op de binnendienst voordat ze de assistent werd van Xavier. In die hoedanigheid is ze bij vele zaken betrokken: van de organisatie van evenementen tot aan de marketing. Brenda schrijft ook mee aan de bladen Vinée Vineuse en Okhuysen Special.
Brenda's huidige favoriet:

Marc Keulen - Algemeen Manager
Marc begon zijn loopbaan in de wereld van banken en verzekeraars, maar maakte tien jaar geleden de overstap naar de wijnwereld. Bij Okhuysen houdt hij zich vooral bezig met financiële zaken, verzekeringen, contracten, debiteuren en personeel. Bovendien werkt hij mee aan onze wijnbladen.
Marc's huidige favoriet:

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
   
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!