Thematische proeverijen

Thematische proeverijen

Thematische proeverijen

Wist u dat wij ook proeverijen op maat organiseren? Deze vinden plaats in onze sfeervolle wijnkelders aan de Gierstraat onder leiding van één van onze vinologen. Desgewenst ook op locatie.

Thema’s:

  • Seizoen: Wij houden rekening met het seizoen en selecteren daarop de wijnen voor uw proeverij.
  • Wijnland: Een proeverij die in het teken staat van de wijnen uit één bepaald wijnland.
  • Carte Blanche: Wij stellen voor u een verrassende proeverij samen. We kunnen daarbij rekening houden met uw wensen.
  • Wijn- en kaasproeverij: Elke kaas zijn eigen wijn. Ontdek de perfecte wijn-kaascombinaties! Met kazen van één van de gerenommeerde Haarlemse kaashandels.
  • Uiteraard kunt u ook contact opnemen om een eigen thema aan te dragen.

Ook zijn wij in de gelegenheid een Table d’Hôte of wijn-spijsdiner voor u te verzorgen vanaf 10 personen in samenwerking met onze preferred cateraar Restaurant Brick of een cateraar/ restaurant naar keuze. 

Prijzen vanaf € 27,50 per persoon (met een minimumbedrag van €275,-). Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met Cente Oostlander: cente.oostlander@okhuysen.nl of 06-25065989.


Docent naame

Wijndocent Cente Oostlander

Cente Oostlander is onze wijndocent. Hij wordt regelmatig bijgestaan door één van de andere vinologen van Okhuysen. Cente is 'Register Wijndocent'. Dit houdt in dat Stichting Wijn Onderwijs Nederland hem officieel erkend heeft als docent met goede kwalificaties en uitgebreide actuele kennis. Er zijn slechts 22 Register Wijndocenten in Nederland.

Thematische proeverijen