Eerst proeven, dan kopen

1 avond

Eerst proeven, dan kopen

Eerst proeven, dan kopen
In iedere Vinée Vineuse presenteren wij de zogeheten Coups de Coeur wijnen, onze persoonlijke favorieten. Met deze wijnen haal je echt iets bijzonders in huis. De wijnen zitten in een proefpakket van zes flessen en wisselen ieder nummer. Sinds kort bieden wij de mogelijkheid om deze wijnen eerst te proeven tijdens een online proeverij: de Coups de Coeur proeverij. Zo weet u zeker dat de wijnen die wij u aanbevelen, in de smaak vallen.

De komende proeverij is 18 juni om 17.30 uur en zal in het teken staan van de zomer Vinée Vineuse.

Schrijf je HIER in 

 • De proeverij is voor twee personen en kost €37,50 per pakket.
 • In dit pakket zitten zes proefflesjes (100 ml) die u uiterlijk twee dagen voor aanvang van de proeverij thuisbezorgd krijgt. Flesjes thuis koel zetten.
 • Per e-mail ontvangt u de link om toegang te krijgen tot de livestream. U kunt tijdens de proeverijen via de chatfunctie vragen stellen.
 • Na afloop kunt u de wijnen bestellen met 10% proeverijkorting.
 • We nemen de proeverij op. Mocht u om half 6 niet in de gelegenheid zijn, kunt de proeverij op een later moment starten (na afloop).

 • Docent naame

  Wijndocent Cente Oostlander

  Cente Oostlander is onze wijndocent. Hij wordt regelmatig bijgestaan door één van de andere vinologen van Okhuysen. Cente is 'Register Wijndocent'. Dit houdt in dat Stichting Wijn Onderwijs Nederland hem officieel erkend heeft als docent met goede kwalificaties en uitgebreide actuele kennis. Er zijn slechts 22 Register Wijndocenten in Nederland.

  Eerst proeven, dan kopen

  18 juni 2021

  1 avond

  Online


  37 50 (voor 2 pers)

  per persoon