Online Proeverij voor 2 personen: <br>De Wonderlijke Wereld van de Wijnjournalistiek
Alle proeverijen

Online Proeverij voor 2 personen:
De Wonderlijke Wereld van de Wijnjournalistiek

Online Proeverij voor 2 personen: <br>De Wonderlijke Wereld van de Wijnjournalistiek

Op veler verzoek organiseren wij op vrijdag 8 maart weer een online wijnproeverij. Het thema van deze blinde proeverij sluit aan bij de coverstory van de eerste Vinée Vineuse van het jaar, namelijk: De Wereld van de Wijnpunten.

 
Niet alleen geeft Xavier Kat meer achtergrond tijdens deze proeverij over de verschillende wijncritici en hun puntensystemen, ook gaan we deze avond zelf zes wijnen blind proeven, beoordelen én punten geven. De gemiddelde score van alle deelnemers aan deze proeverij gaan we vervolgens vergelijken met die van het Okhuysen proefpanel en de scores die professionele wijncritici als Robert Parker’s Wine Advocate, Jancis Robinson en Antonio Galloni aan deze zelfde wijnen hebben gegeven. Wij zijn erg benieuwd naar de uitkomsten. Zouden de verschillen groot zijn?


Je hoeft absoluut geen kenner te zijn om mee te doen, iedereen kan immers proeven. Daarbij gaan wij precies uitleggen waar je op moet letten bij het beoordelen van een wijn.


LET OP!

De kosten voor de proeverij bedragen €45,00 per proefpakket. Per pakket kunnen twee personen deelnemen aan de online proeverij. Na aankoop ontvang je een aantal dagen voorafgaand per post een pakketje met 6 proefflesjes wijn die je nodig hebt voor de online proeverij. Eveneens ontvang je hierbij de Zoom-link. 


Ben je al benieuwd naar het verhaal achter 'De Wereld van de Wijnpunten?


Lees hier alvast de coverstory

PS Gaat het je niet lukken om op vrijdagavond 8 maart live mee te doen maar wil je toch graag deelnemen? Geen probleem! Na afloop sturen wij een link met de opgenomen proeverij naar iedereen die zich heeft opgegeven, zodat je deze video op een moment dat het jou wel uitkomt af kunt spelen.
Alle proeverijen

Online Proeverij voor 2 personen:
De Wonderlijke Wereld van de Wijnjournalistiek

Vrijdag 8 maart, vanaf 17.30 uur

1 avond

Online


45 00

per persoon

Door je in te schrijven ga je akkoord met de .