Wijn & Spijs
Alle proeverijen

Wijn & Spijs

Wijn & Spijs

Het combineren van wijn en spijs wordt een steeds groter wordend thema. Met de juiste combinaties kun je van zowel de wijnen als de gerechten nog meer genieten! Tijdens deze cursus geven wij enkele handvatten en adviezen om de mooiste wijn-spijscombinaties te maken. Gedurende deze leerzame en smakelijke avond legt vinoloog Max Funcke de basisconcepten uit. Deze kunnen vervolgens thuis worden toegepast. De begeleidende hapjes worden verzorgd door lokale restaurants en leveranciers.


Indien u zich inschrijft voor onze cursussen, gaat u daarmee akkoord met onze cursusvoorwaarden.

Max Funcke

Max Funcke

Max is afgestudeerd Vinoloog van de Wijnacademie. Hij deelt zijn passie voor wijn het liefst met zo veel mogelijk mensen, en daarom past het begeleiden van cursussen en proeverijen helemaal in zijn straatje. Dit doet hij naast zijn werk als wijnadviseur in onze winkel aan de Gierstraat.

Alle proeverijen

Wijn & Spijs

Nog 7 plekken beschikbaar

Woensdag 13 maart 2024, 19.00 uur

1 avond

In de wijnkelders onder Wijnwinkel Okhuysen


69 50

per persoon

Door je in te schrijven ga je akkoord met de .

Inschrijven