Wijnproeverijen

Tweemaal per jaar kunt u komen proeven in onze magazijnen in de Waarderpolder. Dit voor velen bekende evenement - 'Proeven tussen de Stellingen' - is dé manier om een groot deel van ons assortiment en de wijnproducenten te leren kennen. Ook organiseren wij regelmatig themaproeverijen in de wijnwinkel in de Gierstraat. Bekijk de agenda om te ontdekken of er binnenkort nog themaproeverijen georganiseerd worden. Daarnaast organiseren wij proeverijen op verzoek, bijvoorbeeld als familie- of werkuitje. De invulling van de proefsessie wordt in overleg bepaald, zo kunt u er een persoonlijk thema aan verbinden of precies die kennis opdoen die u graag wilt ontwikkelen.

Proeven vóór uw aankoop
Wijnen proeven vóór aankoop in een ontspannen en educatieve sfeer? Dat kan bij Okhuysen! Met veel plezier verzorgen we een selectieproeverij op maat voor u en uw collega's, vrienden en familie.


Meer informatie
Proeverijen op verzoek

Naast de vaste wijnproeverijen van Okhuysen, organiseren wij ook proeverijen op verzoek, bijvoorbeeld als familie- of werkuitje. De invulling van de proefsessie wordt in overleg bepaald. Zo kunt u er een persoonlijk thema aan verbinden of precies die kennis opdoen die u graag wilt ontwikkelen. Heeft u liever dat wij een thema bedenken? Dat kan ook! De proefsessie kan zowel op locatie als bij ons in de sfeervolle kelders aan de Gierstraat plaatsvinden.Meer informatie

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
   
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!