Wijnproeverijen

Wijnproeverijen

Toon aanbod

In verband met de op 14 oktober jl. afgekondigde maatregelen rond Corona hebben wij ons genoodzaakt gezien alle proeverijen en cursussen in onze kelders voorlopig op te schorten. Dit heeft vooral te maken met de maatregel dat er na 20.00 uur geen alcohol verkocht / geschonken mag worden. Intussen hebben wij een van de cursussen omgezet in een online variant, te weten de cursus Wijnvignet SDEN 1. Had u zich al ingeschreven voor een cursus in de kelder, maar kon deze geen doorgang vinden? Dan zullen wij, zodra dit weer mogelijk is, nieuwe cursusdata aan u voorstellen.

Ook bieden wij online proeverijen op maat aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cente Oostlander via: cente.oostlander@okhuysen.nl of 023-5312240. Zodra de cursussen en proeverijen in de kelders weer doorgang mogen vinden, zullen wij dat op onze site vermelden.

Wine tasting

Proeven vóór aankoop?! Dat kan!

Wijnen proeven vóór aankoop in een ontspannen en educatieve sfeer? Dat kan bij Okhuysen! Maak hiervoor een persoonlijke afspraak met Cente Oostlander of Job Joosse. Met veel plezier verzorgen we een selectieproeverij op maat voor u en uw collega's, vrienden en familie.

Wine tasting

Thematische proeverijen

Wist u dat wij ook proeverijen op maat organiseren? Deze vinden plaats in onze sfeervolle wijnkelders aan de Gierstraat onder leiding van één van onze vinologen. Desgewenst ook op locatie. U kunt uw eigen thema aandragen of wij doen u een voorstel.Banner