Wijnproeverijen

Wijnproeverijen

Toon aanbod
Tweemaal per jaar kan men komen proeven in onze magazijnen in de Waarderpolder. Dit voor velen bekende evenement - Proeven tussen de Stellingen - is dé manier om een groot deel van ons assortiment en de wijnproducenten te leren kennen. Daarnaast wordt er regelmatig geproefd in de sfeervolle kelders van Wijnkoperij Okhuysen onder de winkel aan de Gierstraat.

Wat meer de diepte in? Meld je dan aan voor een themaproeverij, waarbij een specifiek onderwerp tijdens het proeven uitvoerig wordt toegelicht door een gecertificeerd wijnspecialist van Okhuysen. Bekijk de agenda om te ontdekken of er binnenkort nog themaproeverijen georganiseerd worden. Proeven met een groep vrienden, collega’s of familie? Kijk eens naar de mogelijkheden voor een besloten wijnproeverij. Ook is het mogelijk om een wijnproeverij op locatie te verzorgen, bijvoorbeeld op het werk.

Per 25 september gelden aangepaste corona-maatregelen. Voor al onze (besloten) evenementen heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Dit geldt dus zowel voor inloopproeverijen en besloten proeverijen als voor cursussen en table d'hôtes.

Wij danken u voor uw begrip en hopen dat deze maatregelen snel tot het verleden zullen behoren.


Wine tasting

Thematische proeverij

Regelmatig organiseren we themaproeverijen in de wijnkelders. Een specifiek onderwerp wordt tijdens het proeven uitvoerig toegelicht door een gecertificeerde wijnspecialist van Okhuysen.

Wine tasting

Besloten proeverij

Al vanaf zes personen kan er in besloten kring geproefd worden. De invulling wordt in overleg bepaald; zo kun je er een persoonlijk thema aan verbinden of precies die kennis opdoen die je graag wilt ontwikkelen. Ook kun je kiezen uit een van onze vaste proefthema’s, of geef ons ‘carte blanche’ en laat je verrassen!
Prijzen zijn vanaf €27,50 per persoon afhankelijk van het aantal deelnemers en onderwerp van de proeverij, met een minimumbedrag van €275,00. Ook bieden wij de mogelijkheid proeverijen op locatie te verzorgen.


Wine tasting

Winterse wijnen

De dagen worden korter en de temperaturen dalen. De perfecte tijd voor een proeverij met mooie, volle wijnen! Comfort en verfijning staan centraal op deze avond waarop mousserend, wit en rood allen de revue zullen passeren. Dus kom gezellig proeven in onze kelder, en wie weet doet u nog wat inspiratie op voor het kerstdiner!

45

00

Uitverkocht

Meer informatie
Wine tasting

Wijn & Kaas

Wijn en kaas vormen een beroemd, bijna archetypisch duo. Waarom is dat eigenlijk? Welke kaas past bij welke wijn, en hoe komt dat?€ 45

00

Meer informatie
Wine tasting

Sparkling wines (English)

Few beverages are as festive as sparkling wine, but that doesn’t necessarily mean that you need an excuse to raise a glass! These wines are among the most versatile and well-loved in the world.45

00

Nog 6 plekken

Meer informatie
Banner