Wijnproeverijen

Tweemaal per jaar kunt u komen proeven in onze magazijnen in de Waarderpolder. Dit voor velen bekende evenement - 'Proeven tussen de Stellingen' - is dé manier om een groot deel van ons assortiment en de wijnproducenten te leren kennen. Ook organiseren wij regelmatig themaproeverijen in de wijnwinkel in de Gierstraat. Bekijk de agenda om te ontdekken of er binnenkort nog themaproeverijen georganiseerd worden. Daarnaast organiseren wij proeverijen op verzoek, bijvoorbeeld als familie- of werkuitje. De invulling van de proefsessie wordt in overleg bepaald, zo kunt u er een persoonlijk thema aan verbinden of precies die kennis opdoen die u graag wilt ontwikkelen.

*Vol* Proeverij biodynamische wijnen1 avond
Deze avond proeft u wijnen van verschillende topdomeinen. Allen werken biologisch-dynamisch. We gaan in op termen als biologisch, biodynamisch, natuurwijn en terra vitis. Wat onderscheidt deze wijnen? Is dit in de smaak terug te proeven? Geef u snel op, en ontdek samen met ons het antwoord op tal van deze vragen!

7 februari
€ 35,00 Meer informatie
Proeverij 'Herken de druif'1 avond
Chardonnay, Syrah, Sauvignon Blanc... Allemaal druivenrassen met een bekend karakter, lijkt het. Maar… Tijdens deze wijnproeverij nodigen wij u uit om eventuele vooroordelen aan de kant te zetten en de veelzijdigheid van een aantal bekende druivenrassen te ervaren. Herkent u de druif?


3 april - Nog 12 plekken beschikbaar
€ 27.50 Meer informatie
Proeven tussen de Stellingen2 dagen
Proeven tussen de Stellingen is dé gelegenheid om nieuwe wijnen te ontdekken, nieuwe oogstjaren te proeven en uw seizoensinkopen te doen, met bovendien 10% extra factuurkorting. Wie meer dan 36 flessen aanschaft, mag ook nog een greep doen in de ‘altijd prijs’ Tombola!
17 en 18 april
Meer informatie
Proeven vóór aankoop?! Dat kan!
Wijnen proeven vóór aankoop in een ontspannen en educatieve sfeer? Dat kan bij Okhuysen! Maak hiervoor een persoonlijke afspraak met Cente Oostlander of Job Joosse. Met veel plezier verzorgen we een selectieproeverij op maat voor u en uw collega's, vrienden en familie.


Meer informatie
Thematische proeverijen

Wist u dat wij ook proeverijen op maat organiseren? Deze vinden plaats in onze sfeervolle wijnkelders aan de Gierstraat onder leiding van één van onze vinologen. Desgewenst ook op locatie. U kunt uw eigen thema aandragen of wij doen u een voorstel.
Meer informatie

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!