Wijnproeverijen

Wijnproeverijen

Toon aanbod
Tweemaal per jaar organiseren wij een grote proeverij in onze magazijnen in de Waarderpolder; Proeven tussen de Stellingen. Dit is dé manier om zowel ons assortiment als onze wijnboeren te leren kennen. Daarnaast ben je iedere eerste zaterdag van de maand tussen 12.00 en 17.00 van harte welkom voor een vrij toegankelijke proeverij in onze winkel, met inspirerende wisselende thema's!

Wil je wat meer de diepte in? Meld je dan aan voor een themaproeverij, waarbij een specifiek onderwerp tijdens het proeven wordt toegelicht door een gecertificeerd wijnspecialist van Okhuysen. Iedere maand plannen wij nieuwe proeverijen in, bekijk hieronder het actuele aanbod. Privé proeven met een groep vrienden, collega’s of familie? Neem dan eens contact op voor de mogelijkheden van een besloten wijnproeverij. Het is ook mogelijk om een wijnproeverij op locatie te verzorgen, bijvoorbeeld op het werk.


Benieuwd naar de inschrijfvoorwaarden? Klik hier

Lees verder
Wine tasting

Proeverij: Beaujolais, Jura en Savoie

In het oosten van Frankrijk liggen drie wijnbouwgebieden die misschien niet zo beroemd zijn als de naburige Bourgogne of Rhône, maar waar ook prachtige wijnen worden gemaakt. 

39

50

Nog 11 plekken

Wine tasting

Proeverij: Blind proeven

Of je nu een beginnende wijnproever of een doorgewinterde kenner bent, iedereen heeft zo zijn vooroordelen als het aankomt op wijn. 

39

50

Nog 10 plekken

Wine tasting

Proeverij: Chardonnay & Pinot Noir

Chardonnay en pinot noir zijn twee van ’s werelds populairste druiven. Ze komen van oorsprong uit de Bourgogne, maar staan inmiddels over de hele wereld aangeplant.

Wine tasting

Inloopproeverij

Er wordt regelmatig geproefd in de sfeervolle kelders van onze winkel aan de Gierstraat. Elke eerste zaterdag van de maand is er tussen 12.00 en 17.00 uur een vrij toegankelijke proeverij in onze winkel, met wisselende thema’s.

Wine tasting

Besloten proeverij

Er kan ook in besloten kring geproefd worden. De invulling wordt in overleg met jou bepaald. Prijzen zijn vanaf € 32,50 per persoon met een minimumbedrag van € 325,00. Ook bieden wij de mogelijkheid proeverijen op locatie te verzorgen. 

Banner