Wijnproeverijen

Wijnproeverijen

Toon aanbod
Tweemaal per jaar organiseren wij een grote proeverij in onze magazijnen in de Waarderpolder; Proeven tussen de Stellingen. Dit is dé manier om zowel ons assortiment als onze wijnboeren te leren kennen. Daarnaast ben je iedere eerste zaterdag van de maand tussen 12.00 en 17.00 van harte welkom voor een vrij toegankelijke proeverij in onze winkel, met inspirerende wisselende thema's!

Wil je wat meer de diepte in? Meld je dan aan voor een themaproeverij, waarbij een specifiek onderwerp tijdens het proeven wordt toegelicht door een gecertificeerd wijnspecialist van Okhuysen. Iedere maand plannen wij nieuwe proeverijen in, bekijk hieronder het actuele aanbod. Privé proeven met een groep vrienden, collega’s of familie? Neem dan eens contact op voor de mogelijkheden van een besloten wijnproeverij. Het is ook mogelijk om een wijnproeverij op locatie te verzorgen, bijvoorbeeld op het werk.


Benieuwd naar de inschrijfvoorwaarden? Klik hier

Lees verder
Wine tasting

Proeverij: De diverse wereld van rosé

De wereld van rosé is groter en interessanter dan velen denken. Van verfrissende, lichtroze zomerwijnen tot diepe, gelaagde krachtpatsers: deze avond wordt u meegenomen op een gevarieerde ontdekkingsreis.39

50

Uitverkocht

Wine tasting

Proeverij: Grootse witte wijnen

Een unieke proeverij met een selectie aan zorgvuldig uitgekozen, iconische witte wijnen. Klik verder voor de line-up. 

Wine tasting

Proeverij: Onbekende druiven

Hoe smaakt petit manseng? Wat is espadeiro? Waar komt fumin vandaan? Sommige wijnmakers maken de mooiste wijnen van onbekende, inheemse druivenrassen. Dit belooft een avontuurlijke proeverij te worden.

Wine tasting

Wijn & Spijs

Het combineren van wijn en spijs wordt een steeds groter wordend thema. Met de juiste combinaties kun je van zowel de wijnen als de gerechten nog meer genieten! Tijdens deze cursus geven wij enkele handvatten en adviezen om de mooiste wijn-spijscombinaties te maken.69

50

Uitverkocht

Wine tasting

Proeverij: Wijnbehandeling

Welk glas past bij welke wijn? Wat is de beste temperatuur om verschillende wijnen bij te serveren? Wanneer moet je een wijn karaferen, wanneer moet je hem decanteren? Deze en andere vragen over wijnbehandeling zullen op deze leerzame en smakelijke avond proefondervindelijk beantwoord worden.

45

00

Uitverkocht

Wine tasting

Proeverij: Blind proeven

Of je nu een beginnende wijnproever of een doorgewinterde kenner bent, iedereen heeft zo zijn vooroordelen als het aankomt op wijn. Daarom is blind proeven de beste manier om een wijn écht te leren kennen, en te beoordelen. Laat je verrassen!

Wine tasting

Inloopproeverij

Er wordt regelmatig geproefd in de sfeervolle kelders van onze winkel aan de Gierstraat. Elke eerste zaterdag van de maand is er tussen 12.00 en 17.00 uur een vrij toegankelijke proeverij in onze winkel, met wisselende thema’s.

Wine tasting

Besloten proeverij

Er kan ook in besloten kring geproefd worden. De invulling wordt in overleg met jou bepaald. Prijzen zijn vanaf € 32,50 per persoon met een minimumbedrag van € 325,00. Ook bieden wij de mogelijkheid proeverijen op locatie te verzorgen. 

Banner