WijnproeverijenWij zijn inmiddels weer gestart met het geven van cursussen en proeverijen in onze kelders in de Gierstraat. We willen u erop wijzen dat wij aan alle richtlijnen van het RIVM voldoen en er daarnaast zelf streng op toezien dat de activiteiten op een veilige manier kunnen plaatsvinden. Zo wordt de 1,5 meter afstand tussen de deelnemers gewaarborgd, is het maximaal aantal deelnemers aangepast naar 12 personen en maken we gebruik van scheidingsschermen. We zijn heel blij dat we op deze, weliswaar aangepaste manier, weer vol passie onze cursussen en proeverijen kunnen organiseren.

Een reis van de Champagne naar de Middellandse Zee1 avond

Als je naar een kaart van Frankrijk kijkt, kun je zien dat er vanaf de Champagne in het noordoosten een bijna onafgebroken lijn met wijnbouwgebieden naar het zuiden loopt. Van noord naar zuid betreft het de volgende gebieden: Champagne, Chablis, Bourgogne, en noordelijke en zuidelijke Rhône. Deze gebieden kennen alle hun eigen klimaat, bodem en wijnmaaktraditie, en deels hun eigen druivenrassen. Zodoende hebben de wijnen allemaal een eigen stijl en smaak. 


9 oktober 2020 - Nog 6 plekken beschikbaar
€ 37.50 Meer informatie
Proeven vóór aankoop?! Dat kan!
Wijnen proeven vóór aankoop in een ontspannen en educatieve sfeer? Dat kan bij Okhuysen! Maak hiervoor een persoonlijke afspraak met Cente Oostlander of Job Joosse. Met veel plezier verzorgen we een selectieproeverij op maat voor u en uw collega's, vrienden en familie.


Meer informatie
Thematische proeverijen

Wist u dat wij ook proeverijen op maat organiseren? Deze vinden plaats in onze sfeervolle wijnkelders aan de Gierstraat onder leiding van één van onze vinologen. Desgewenst ook op locatie. U kunt uw eigen thema aandragen of wij doen u een voorstel.
Meer informatie

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!