Wijnproeverijen

Wijnproeverijen

Toon aanbod
Tweemaal per jaar organiseren wij een grote proeverij in onze magazijnen in de Waarderpolder; Proeven tussen de Stellingen. Dit is dé manier om zowel ons assortiment als onze wijnboeren te leren kennen. Daarnaast wordt er regelmatig geproefd in de sfeervolle kelders in onze winkel aan de Gierstraat.

Wil je wat meer de diepte in? Meld je dan aan voor een themaproeverij, waarbij een specifiek onderwerp tijdens het proeven wordt toegelicht door een gecertificeerd wijnspecialist van Okhuysen. Bekijk hieronder het actuele aanbod. Privé proeven met een groep vrienden, collega’s of familie? Neem dan eens contact op voor de mogelijkheden van een besloten wijnproeverij. Het is ook mogelijk om een wijnproeverij op locatie te verzorgen, bijvoorbeeld op het werk.


Neem contact op voor meer info!Benieuwd naar de inschrijfvoorwaarden? Klik hier
Lees verder
Wine tasting

Proeven tussen de Stellingen - Voorjaar 2022

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei gaan de deuren van onze magazijnen weer open om letterlijk TUSSEN de stellingen de mooiste wijnen te proeven. We hebben weer een bont gezelschap wijnmakers uitgenodigd en het beloofd een grandioos weekend te worden. 

Proeverijtijden:
Ochtend: 9.30 uur tot 13.30 uur
Middag: 14.30 uur tot 18.30 uur

Wine tasting

Themaproeverij: oude vs. nieuwe wereld

Van het verschil tussen wijnen uit de oude en de nieuwe wijnwereld heeft elke wijnliefhebber wel gehoord. Maar wat bedoelen we nu eigenlijk als we het hebben over oude of nieuwe wereldwijnen? Is deze scheidslijn wel zo scherp?

45

00

Nog 14 plekken

Wine tasting

Themaproeverij Italië

Weinig landen produceren zo’n grote diversiteit aan wijnen als Italië. Mousserend, wit en rood in vele stijlen: Italië heeft het allemaal. Op deze avond ontdek je de verfijnde smaken die dit land te bieden heeft. Kom je ook?

39

50

Uitverkocht

Wine tasting

Inloopproeverij

Er wordt regelmatig geproefd in de sfeervolle kelders van onze winkel aan de Gierstraat. Elke eerste zaterdag van de maand is er tussen 12.00 en 17.00 uur een vrij toegankelijke proeverij in onze winkel, met wisselende thema’s.


Wine tasting

Besloten proeverij

Er kan ook in besloten kring geproefd worden. De invulling wordt in overleg met jou bepaald. Prijzen zijn vanaf € 32,50 per persoon met een minimumbedrag van € 325,00. Ook bieden wij de mogelijkheid proeverijen op locatie te verzorgen. 


Banner