Reserveer nu tickets!

Reserveer nu tickets!

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober toveren we ons magazijn weer om voor het grootste wijnproefevenement van het jaar: Proeven tussen de Stellingen - dé Najaarseditie. Van over de hele wereld komen onze wijnmakers naar Haarlem om jullie zelf van hun mooiste wijnen te laten proeven. Dit weekend heb je de mogelijkheid om bijna 200 wijnen te proeven, die allemaal met korting te bestellen zijn én maak je wederom kans op de Petrus in de tombola. Ben jij er deze editie ook weer bij? Reserveer snel jouw tickets, want op=op!De vrijdagmiddag- en zaterdagsessies zitten helaas al vol! 

Helaas is de wachtlijst voor deze sessies inmiddels ook vol, hieronder kunt u nog tickets voor de vrijdagochtendsessie reserveren:


Profiteer ook online van proeverijkorting!

Uiteraard profiteert u ook via onze website van korting op alle wijnen die open staan gedurende Proeven tussen de Stellingen. Bent u er op de proeverij nog niet helemaal over uit welke wijnen u wenst te bestellen, of was u niet in de gelegenheid om de proeverij bij te wonen? Bestel uw favorieten eenvoudig online, en ontvang ook nog eens een leuke korting!Maak kans op dé Petrus!

Deze editie maakt u eveneens kans op een fles Petrus of een van de andere prachtige wijnen in de tombola bij aankoop van iedere 36 flessen.