De magazijndeuren gaan weer open!

De magazijndeuren gaan weer open!

In het weekend van 28 en 29 oktober organiseren wij weer onze grote proeverij: Proeven tussen de Stellingen. Net als tijdens de voorjaarseditie zullen wij meerdere sessies houden, waarin wij ruim 175 wijnen presenteren, die perfect zullen smaken in het najaar! Daarmee is de proeverij dé gelegenheid om nieuwe wijnen en oogstjaren te proeven en te ontdekken!


Deze najaarseditie zijn er maar liefst 17 wijnmakers aanwezig om u alles uit te leggen over hun wijnen en het leven en de werkwijze op hun wijngaarden. Reserveer snel uw tickets, want vol = vol!


Helaas zitten de vrijdagmiddag- en zaterdagsessies helemaal vol. Indien u op de wachtlijst wenst te staan, laat u ons dit dan weten via wijnnieuws@okhuysen.nl

Profiteer ook online van 10% proeverijkorting!

Uiteraard profiteert u ook via onze website van 10% korting op alle wijnen die open staan gedurende Proeven tussen de Stellingen. Bent u er op de proeverij nog niet helemaal over uit welke wijnen u wenst te bestellen, of was u niet in de gelegenheid om de proeverij bij te wonen? Bestel uw favorieten eenvoudig online, en ontvang ook nog eens een leuke korting!Maak kans op dé Petrus!

Deze editie maakt u eveneens kans op een fles Petrus of een van de andere prachtige wijnen in de tombola bij aankoop van iedere 36 flessen. Wij zullen na het plaatsen van uw bestelling contact met u opnemen voor deze trekking!