Reserveer hier jouw tickets

Reserveer hier jouw tickets

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april zetten wij de deuren van ons magazijn weer wagenwijd open voor het leukste wijnproefevenement van het jaar: Proeven tussen de Stellingen. Van over de hele wereld komen onze wijnmakers naar Haarlem om jullie zelf van hun mooiste wijnen te laten proeven. Dit weekend heb je de keuze uit bijna 200 wijnen, die allemaal met korting te bestellen zijn én maak je wederom kans op de Petrus in de tombola. Ben jij er deze editie ook weer bij?


LET OP! Net als voorgaande edities verschillen de tijden van de sessies per dag.
 


Profiteer ook online van 10% proeverijkorting!

Uiteraard profiteert u ook via onze website van 10% korting op alle wijnen die open staan gedurende Proeven tussen de Stellingen. Bent u er op de proeverij nog niet helemaal over uit welke wijnen u wenst te bestellen, of was u niet in de gelegenheid om de proeverij bij te wonen? Bestel uw favorieten eenvoudig online, en ontvang ook nog eens een leuke korting!Maak kans op dé Petrus!

Deze editie maakt u eveneens kans op een fles Petrus of een van de andere prachtige wijnen in de tombola bij aankoop van iedere 36 flessen. Wij zullen na het plaatsen van uw bestelling contact met u opnemen voor deze trekking!