''Misschien wel het beste jaar ooit''

''Misschien wel het beste jaar ooit''

Door Elisa Duivestein | 12 maart 2021

Ieder jaar kijken we allemaal weer reikhalzend uit naar het moment dat de Montlobre campagne van start gaat. De voorbereidingen, de telefoontjes van fans die niet kunnen wachten met bestellen en dan het nieuwste oogstjaar proeven. Altijd een spannend moment, en nooit teleurstellend.

Zo ook het veelbelovende oogstjaar 2018, volgens wijnmaker Damien Michel zou dit wel eens een van de beste jaren ooit kunnen worden op Domaine Montlobre. Hoe onzeker het jaar ook startte met een dikke laag sneeuw in de wijngaarden, de neerslag in het voorjaar zorgde voor voldoende reserves voor het hele groeiseizoen. De zomer was zonnig en warm, ideaal voor de vruchtzetting en bloei.

''We hebben de druiven dag na dag in de stralende zon geoogst, onder perfecte omstandigheden. Dit zal terug te vinden zijn in onze wijnen.'' – Wijnmaker Damien Michel

De inschrijving is gestart. Bestel uw wijnen en profiteer van de oplopende kortingen en een magnum fles (1,5 liter) Réserve de Privée bij iedere 24 flessen. Een keer een slok van Montlobre en je bent verkocht.

‘’Ik ben een groot fan van het domein Montlobre, dat ik heb leren kennen via het blad van Okhuysen. Zodra ik de kans krijg om de wijnen van dit huis te bestellen, doe ik dat meteen.’’ – Oud judoka Dennis van der GeestAlle wijnen

Bekijk het hele wijnaanbod