De wijnwinkel van Haarlem

Nog altijd is de wijnwinkel in de Gierstraat in Haarlem dé plek waar u heerlijk kunt snuffelen tussen de vele wijnflessen, wijnadvies kunt krijgen en in ontspannen sferen nieuwe wijnen kunt proeven. We heten u graag welkom in onze mooie winkel en in de sfeervolle, historische wijnkelders! 

Lange tijd werd er vanuit gegaan dat Wijnkoperij Okhuysen in 1867 werd opgericht en sinds de oprichting in de Gierstraat heeft gezeten. Enige tijd geleden is ontdekt dat de heer F. Okhuysen in 1862 al een wijnhandel voerde op de Bakenessergracht in Haarlem. J.A. Okhuysen verhuisde de zaak in 1867 naar de huidige locatie in de Gierstraat, zo getuige een steen met dit jaartal en een druiventros erop.

Wij zijn u graag van dienstKristi Gansner - Vinoloog

Kristi heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als communicatieadviseur, coach en organisator van vele evenementen. Gastvrijheid staat bij haar hoog in het vaandel. Kristi houdt ervan haar liefde voor wijn te delen en inspireert u graag om nieuwe wijnontdekkingen te doen! 

Kristi's huidige favoriet:

Bianca van der Ven - Vinoloog in opleiding
Bianca is geboren en getogen in Auckland en wijn is altijd de rode draad in haar leven geweest, samen met goed eten. Bianca is vinoloog in opleiding. In onze winkel doet Bianca wat ze het leukste vindt: haar grote passie voor wijn delen met anderen. Haar motto: 'Good wine starts & ends with a Smile!'
Bianca's huidige favoriet:

Menno Wigmore - WSET Diploma Course
Menno startte zijn carrière als vormgever en projectleider bij ontwerpbureaus in het binnen- en buitenland. Na het behalen van de WSET Level 3 Advanced Certificate in Wines and Spirits, maakte hij van zijn passie voor wijn zijn werk. Met enthousiasme en kennis geeft hij wijnadviezen in onze winkel. Menno volgt op het moment de WSET Level 4 Diploma Course.

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
   
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!