Wijncursussen

Wijncursussen

Toon aanbod
Wijn is een fascinerend product. Onze liefde voor en kennis van wijn hebben we omgezet in wijncursussen op verschillende niveaus, waarmee wij onze passie willen overdragen. Door de extra kennis en proefervaring ga je nog meer genieten van wijn. De wijncursussen worden gegeven in de wijnkelders van de winkel van Okhuysen, in de Gierstraat te Haarlem. In deze sfeervolle en authentieke kelders lagen de wijnen tot begin jaren zeventig op vat te rijpen en werden ze er vervolgens gebotteld. Nog altijd worden hier bijzondere wijnen uit onze collectie bewaard. Je kunt bij ons deelnemen aan één van de volgende cursussen:

1. Wijnproeven: een stoomcursus
2. Wijn & Spijs
3. Wijnvignet - SDEN 1
4. Wijnbrevet - SDEN 3


Benieuwd naar de inschrijfvoorwaarden? Klik hier
Lees verder
Wine tasting

Wijnproeven: een kennismaking

Zin in een (eerste) kennismaking met wijn? Deze stoomcursus wakkert het enthousiasme en de liefde voor wijn verder aan en vergroot in één avond je kennis over wijn en de wijncultuur. Deze intensieve proefavond is een absolute aanrader voor mensen die in korte tijd een heel interessante kennismaking met wijn willen hebben.

62

50

Uitverkocht

Wine tasting

Wijnvignet - SDEN 1

Ben je een wijnliefhebber en wil je in relatief korte tijd meer leren over wijn, dan is deze twee avonden durende wijncursus op SDEN-basisniveau een goede keus. We besteden onder andere aandacht aan de vraag ‘wat is wijn?’.

125

00

Uitverkocht

Wine tasting

Wijnoorkonde - SDEN 2

Wil jij je wijnkennis naar een hoger niveau tillen? Vanaf 2024 breiden wij ons educatieaanbod uit met de vijfdaagse SDEN-2 cursus; een leuke manier om een diepere waardering voor wijn te ontwikkelen.

300

00

Nog 12 plekken

Banner