Ons team

Larry Renardel de Lavalette - Hoofd Verkoop Binnendienst, Vinoloog
Larry heeft niet alleen een hele lange naam, maar ook een lange staat van dienst bij Okhuysen en daarmee een schat aan ervaring. Larry stuurt de binnendienst aan, heeft een verregaande assortimentskennis en adviseert vele relaties bij hun bestellingen. Italië is Larry zijn persoonlijke favoriet, maar zijn kennis reikt -met name op het vlak van Bordeaux en Bourgogne- veel verder.
Larry's huidige favoriet:

Job Joosse - Relatiebeheerder & Wijnadviseur, Magister Vini
Job is onze oud topsommelier. Jarenlang voorzag hij de gasten van restaurant Apicius in Bakkum van kundig wijn-spijsadvies. Deze ervaring komt hem op de binnendienst goed van pas in zijn functie van wijnadviseur. Job is in 2016 geslaagd voor de opleiding Magister Vini, de hoogste wijnopleiding van Nederland. Job is de elfde en tevens jongste Magister Vini tot nu toe.
Job's huidige favoriet:

Niels Ypenburg - Wijnadviseur, Vinoloog
Niels is een van de drijvende krachten achter de schermen, naast administratie en verkoopadvies is hij verantwoordelijk voor databasemanagement en statistiek. Via zijn vader (ook wijnhandelaar) vergaarde hij de nodige kennis over Duitse wijnen, maar er zijn weinig gebieden waar Niels niet graag een glas wijn uit drinkt.

Jeroen Knegt - Wijnadviseur, Vinoloog
Al voordat Jeroen zijn opleiding aan de Hotelschool in Leeuwarden afrondde, werkte hij bij Hotel Restaurant Merlet. Na een stage van tien maanden in een 5-sterren hotel in Berlijn, kon hij opnieuw aan de slag bij Merlet en wel in de rol van assistent-maitre. Zo leerde Jeroen de wijnen van Okhuysen kennen en... dat smaakte naar meer! Er is geen wijn waarover Jeroen geen uitgebreid verhaal kan vertellen!
Jeroen's huidige favoriet:

Sophia van Wechem - Wijnadviseur
Sophia is het nieuwe gezicht op de binnendienst. Naast een passie voor wijn, heeft deze dame ook een liefde voor koffie. De afgelopen tien jaar was zij namelijk coffeebard bij Nespresso. Sophia is geen onbekende voor Okhuysen, haar ouders zijn al sinds jaar en dag klant en zo kwam Sophia ook uiteindelijk bij Okhuysen terecht. Klantbeleving en verkoop zijn skills die zij tot in haar tenen bezit en die gaat ze nu inzetten om onze klanten de beste wijnbeleving te geven.
Sophia's huidige favoriet:

Maarten Brouwer - Wijnadviseur
Wijn is Maarten zijn grote passie en wat is er nou heerlijker dan daar ook je beroep van te maken. Zijn grote kennis vergaarde hij op zijn vele wijnreizen, door het lezen van ieder boek en blad dat over wijn gaat en door het velen proeven. Hij begon in de winkel aan de Gierstraat, maar is inmiddels de man van het passende advies.

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!