De kunst van het schenken

Wijn is fijn om te krijgen, én om te geven! Een met zorg uitgekozen wijncadeau, voorzien van een kerstkaartje of persoonlijke wens, blijft voor veel mensen een heerlijke attentie om te ontvangen. Maar welke fles kies je? Om u inspiratie te bieden, geven wij hieronder enkele tips. Cadeaus waar iedereen blij van wordt. Ook handig voor op uw eigen verlanglijstje…

Wij kunnen uw geschenk extra persoonlijk maken door bijvoorbeeld een logo of tekst op de wijnomschrijving te plaatsen, de deksel van de wijnkistjes te bedrukken of een wens-/ kerstkaartje toe te voegen. Naast een mooie fles wijn, kunt u ook nog een ander geschenk aan uw kistje toevoegen.

Uiteraard is veel mogelijk - zowel privé als zakelijk. Eventuele wensen kunt u ook aan ons doorgeven per e-mail (verkoop@okhuysen.nl) of per telefoon 023-5312240, zodat we u een persoonlijk en vrijblijvend voorstel kunnen doen. Of laat via de knop zakelijk bestellen hieronder uw contactgegevens en wensen achter. Wij zullen op korte termijn contact met u opnemen om een wijnvoorstel uit te brengen en een vrijblijvende offerte te bespreken.

Zakelijk bestellen

Monsieur Louis - op pad met een wijnkoper
€ 19,95
per stuk
   

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren
Inloggen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste wijnnieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
U bent opgenomen in het abonneebestand. Hartelijk dank voor uw aanmelding!