Banner

Domaine Montlobre

Toon aanbod
We worden de laatste weken overspoeld met telefoontjes van klanten of ze al wijnen van Domaine Montlobre kunnen bestellen. Dat kan natuurlijk maar een keer per jaar, wat deze actie extra bijzonder maakt. Over enkele weken is het zover en kunt u zich inschrijven op de prachtige wijnen van dit Zuid-Franse domein. Omcirkel 19 maart maar alvast in uw agenda!

Alles draait natuurlijk om die ene wijn: Réserve de la Chapelle. Het oogstjaar 2018 is uitgebreid geproefd door het Okhuysen proefpanel en het resultaat mag er zijn! De goede omstandigheden van dit oogstjaar resulteren in een wijn vol rijkdom, zwart fruit en heerlijk zachte tanninen. Volgens wijnmaker Damien Michel zou 2018 wel eens een van de beste oogstjaren ooit op Domaine Montlobre kunnen worden…

Nog even geduld dus. Maar er is meer! Zo lanceert het domein het nieuwe oogstjaar van de witte topcuvée: Etiquette Blanche. Een prachtige – op hout opgevoede – chardonnay, die met haar stijl, rijke concentratie, structuur en frisse zuren doet denken aan een prachtige bourgogne. Deze kunt u nu wel alvast reserveren!
Chardonnay Etiquette Blanche - Pays d'Oc

2020 Chardonnay Etiquette Blanche - Pays d'Oc

Domaine Montlobre 0.75l (Voorverkoop)

9 40

per fles bij een afname van 6 / 14,25 per fles